top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraAnnie

KDO JSI?


Je skoro půlnoc a já se přemlouvám k tomu, abych šla spát dřív, než obvykle. Na nočním stolku mi leží novej parťák, kterej se mnou 5 let bude prožívat život. Otevírám ho a beru do ruky propisku. Tenhle rituál, kterej obvykle zabere sotva pár minut, trvá už měsíc. Jenže teď je to jiný, otázka “Kdo jsi?” mi trošku bere vítr z plachet. Tohle bude na dlouho..

Jak mám vědět kdo jsem, když se nemůžu ráno rozhodnout, jaký si oblíknu tričko?


Přemýšlím, jak bych se představila někomu, kdo mě nezná. To mi docela pomáhá. Nakonec popisuju všechny řádky.

Deník Tam&Zpět jsem s Vámi na instagramu sdílela už několikrát a vzhledem k tomu, že mi na něj neustále chodí několik dotazů denně, rozhodla jsem se věnovat mu i článek.


A jak že to teda funguje? Deník se Vás každý den v roce (po dobu 5 let) zeptá na jinou otázku. Někdy je to otázka, nad kterou přemýšlím 10 vteřin a někdy klidně i celý den…Otázky Vás donutí zamyslet se nad svým životem, ale hlavně si svojí odpověď přečtete za rok, dva, tři, čtyři… a krásně tak uvidíte, jak se Váš postoj změnil a jak se Vaše osobnost utváří.

A víte co je naprosto geniální? Že člověk nečeká na 1. ledna, ani na pondělí, prostě může svůj život začít psát od kdy bude chtít. Klidně hned.


A kde že se dá deník objednat? Pokud použijete kód ANNIEDENIK dostanete na objednávku 10-25% slevu! Odkaz na web je přímo TADY.

Ten můj už jezdí všude se mnou a je to jedna z mých nejosobnějších věcí. Takový moje puzzle, který jednou bude mít 1825 dílků.

A já se nemůžu dočkat, až si za rok budu zpětně pročítat, jaký malichernosti jsem řešila.

Otázkou je, kde to asi bude?

Mějte krásný 1. Máj a užívejte si život

- Vaše Annie

49 zobrazení
bottom of page